tisdag 7 juli 2009

Sommarslö?

Ja man kan ju undra var vi hållit hus på sistone. Har vi tagit semester utan att säga till? Ligger vi bara och latar oss och glömmer våra trogna läsare helt? Svaret är att vi båda har massor av projekt på gång och det händer mycket hela tiden, bara i ett helt annat tempo! Och faktum är att trots att man tar det jättelungt så kan man prestera bättre! Det måste inte gå i 200 för att hjärnan ska kunna arbeta. Snarare tvärt om. Ett lugnt tempo och frihet i tanken ger enorm framgång på idéfronten.
Vi deltar just nu i en förpackningstävling med Stadium, skissar på aluminium lösningar, planerar inför höstens stundande exjobb samtidigt som Elina jobbar och Melinda är mammaledig. Det som är så fantastiskt med att vara innovatör är att idéer kan komma när som helst och man kan klämma in ett litet arbetspass samtidigt som man slappar i skuggan med en sovande bebis. (Sen vaknar plötsligt bebisen och man måste avbryta, men i allafall...). Och att arbeta i skuggan under ett träd är alldeles underskattat. Jag passade på att pyssla ihop en mobil till min dotter samtidigt som tankarna flög.

Kreativitet i sommarvärmen kan vara så mycket. När man bygger mobiler till sin dotter så är det mest en terapeutisk effekt, men när man har gjort en mobil och dottern somnar och man har fått igång dagdrömmar hjärnan, då kan det komma stordåd! En avspänd hjärna presterar bättre och när på året har vi möjlighet att koppla av så mycket som nu? Lycka till med sommarslöandet, det är det som kan ge dig din nästa idé!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar