fredag 24 juli 2009

Fredagsutmaning

Fredag betyder fredagsmys eller kyckling eller kanske bara afterwork på den lokala puben. Företagen vill ofta förknippa sitt varumärke med fredag. Och det är kanske inte så konstigt i detta avlånga land där fredag står för något helt underbart. Man känner i hela kroppen att det är den bästa dagen på hela veckan. Även om man älskar sitt jobb är fredag ändå så förknippat med njutning att det är svårt att komma ifrån den lyckokänsla som omger hela landet. Och att förknippas med "landsglädje" är ju ett fantastiskt smart drag.
Ibland förknippas även fredag med spel och lek och tävlingar. Detta drar oss osökt vidare till Linda Runarsdottirs "Den tävlande utmaningen"

"Många företag har tävlingar för att sprida kunskap och engagemang runt sina produkter och tjänster. Flera av dem lockar med fina vinster till paradisstränder, storstäder, teknikprylar och annat som tilltalar oss. För att få vara med och tävla ska man prestera något. Köpa EAN-streckkoder och skicka in, hitta på slogans eller svara rätt på frågor.
Ofta vinner man inget. Men ett är säkert. Om man inte tävlar så är möjligheten att vinna lika med noll.
Den tävlande utmaningen handlar om att vara med i tre tävlingar. Välj några från det gigantiska utbudet vars reklambilder triggar din hjärna."


Krear har tillsammans valt ut två tävlingar som vi deltar i. Det ena är "The Packaging Arena ward 2009" Där man ska presentera en förpackningslösning. Det andra är Aluminiumrikets designtävling "The Nordic Aluminium Package Design Award 2009". Två jättestora tävlingar som kräver lite insats. Detta passar oss, kanske passar det er, eller så letar ni efter något annat och det är helt upp till var och en. Men vi vill gärna bli utmanade av er om ni känner att det är något för er. Konkurrens är bra för vår utveckling så kolla in länkarna:

http://www.aluminiumriket.com/sv/start/start.php

http://www.pacsem.com/dokument/bibliotek/File/Inbjudan%20The%20Packaging%20Arena%20Award%202009.pdf

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar